O nama

Poduzeće “Nova ortopedija” d.o.o. osnovano je 1960. godine, a danas je jedno od vodećih ortopedsko proizvodnih poduzeća u Republici Hrvatskoj s najširim asortimanom proizvodnje ortopedskih pomagala.

 
Preko pedeset godina u suradnji sa stručnim medicinskim osobljem opskrbljujemo naše korisnike ortopedskim pomagalima među kojima ističemo:
 

Naša tvrtka djeluje na više lokacija u Republici Hrvatskoj:

Sjedište poduzeća je u Zagrebu, na adresi Ulica Kralja Držislava 10, gdje je smještena uprava i proizvodni dio:

U Karlovcu je u Domobranskoj ulici br. 25 smješten pogon gdje se:

Ortopedskim pomagalima opskrbljujemo korisnike iz svih županija Republike Hrvatske te surađujemo s bolnicama, zavodima i domovima umirovljenika. Svim medicinskim stručnjacima koji naša pomagala pripisuju, kao i Vama štovani korisnici, preporučujemo da nam se obratite s punim povjerenjem.

PLANOVI

Proces otvaranja poslovnica namjeravamo nastaviti, vodeći računa o tome da naši stručni majstori lakše dolaze do mjesta boravišta osoba kojima je potrebna opskrba ortopedskim pomagalom, umjesto da teško pokretljiva osoba dolazi u Zagreb.

Suradnjom stručnjaka kolektiva “Nova ortopedija” i liječnika ortopeda, liječnika fizijatara i ostalog medicinskog osoblja uspjeli smo godine iskustva i rada pretočiti u kvalitetan proizvod i uslugu.

U našem radu cilj nam je da napravimo i primijenimo ortopedsko pomagalo koje će našim korisnicima omogućiti što potpuniji život i izvršavanje svih dnevnih poslova i potreba. Da bi te ciljeve mogli ispuniti moramo navesti, uz vrlo tijesnu suradnju s medicinskim stručnjacima, naše stručne majstore ortopedske tehnike koji vrlo kvalitetno rješavaju zadane individualne potrebe naših korisnika.

ISO 13485

„U želji da pružimo našim korisnicima najveću kvalitetu naših proizvoda, Nova ortopedija d.o.o. je implementirala od 22.01.2021 ISO standard 13485 (Sustav Upravljanja Kvalitetom) u proizvodnji individualnih ortopedskih pomagala.“


Ortotika
Ortoze za ruke i noge, ortoze za podržavanje kralježnice i vratne kralježnice, pojasevi
Protetika
Proteze za gornje udove, proteze za donje udove, čarape i ulošci
Ortopedski ulošci
Za korekciju stopala, za izjednačavanje, za dijabetičko stopalo, sportski ulošci
Ortopedske cipele
U cipela, s povišenjem, za deformacije, pes equinus, dječje cipele
Pomagala za kretanje
Štapovi, štake, hodalice, kolica za osobe s posebnim potrebama
Anti dekubitalna pomagala
Anatomski jastuci, madraci, jastuci za invalidska kolica
Kupaonska oprema
Držači i nastavci za WC, daske za kadu, lifteri, Aquatec
Pojasevi za imobili-ziranje
Za ruke, noge, trup, kožni, pamučni
Katalozi
Katalozi Nova Ortopedija
Nova Ortopedija d.o.o. 2017. Sva prava pridržana web: dzDesign